Calendar

Aprilie 2015
LunMarMierJocVinSamDum
 << <Mar 2019> >>
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Anunt

Cine este conectat?

Membru: 0
Vizitator: 1

rss Sindicalizare

Arhive

Afisarea articolelor postate in: Mai 2015

11 Mai 2015 

Cadouri ideale pentru barbati

Nu cadouri sentimentale pentru barbati funcționează? Sunt acestea într-adevăr lucrurile oamenilor au nevoie de aceste zile? Îmi amintesc ce a spus Drew Barrymore, "Iubesc romantismul. Sunt un fraier pentru el. Imi place foarte mult. Este atât de patetic." Barbatii încerca să vină puternic și neîmblânzită. Când un om iubeste dragoste atât de mult, el devine patetic și femei nu le place un om patetic.

Barbatii nu le place cadouri supra-sentimentale. Ei nu doresc nici un cadou, care au fost făcute la moarte. Ei prefera idei simple, dar ei vor să fie ceva care merită efortul. Astăzi, un număr mare de populație a oamenilor este implicat în activități solicitante fizic si mental, cadouri ideale pentru bărbați are de a face ceva cu ceea ce le menține ocupat, dar nu trebuie să luați acest lucru prea literal. Pentru bărbați tip Atletic, lucrurile care sunt legate de orice activitati fizice sau jocuri pot fi o sursa buna de idei de cadouri pentru barbati. Le puteți oferi bilete la spectacole sau jocuri unde pot întâlni jucător preferat de sport. Puteți, de asemenea să le trimiteți un element de colectie sport care ar putea adăuga până la compilare lor. De exemplu, aveți posibilitatea să le dea un baseball semnat de jucator lor preferat sau cu o pantofi Nike de Kobe Bryant.


În cazul în care persoana pe care se va da cadou este implicat în lume corporative, poate doriți să ia în considerare ceva care poate fi folosit în activitatea lor. O servietă sofisticat sau un suport de carte bine conceput poate fi alegeri excelente poate doriți să-i dea. Acesta ambele funcții ca funcționale și decorative. Acest lucru este de a oferi o impresie in co-lucrător care el este o persoană organizată și sistematică, chiar și în cele mai mici evenimente. În cazul în care se produce de care aveți nevoie pentru a da medicul prieten sau un bărbat oncologi cadou care va invitat la ziua lui, darurile tale nu trebuie să fie un stetoscop sau ceva care o folosește în profesia sa. El are deja. Ceea ce trebuie să-i dea este un element care poate să-l facă relaxat și eliberat de la o zi de stres și griji. O uzură culcare reconfortant poate fi unul bun sau un tratament la un serviciu de masaj poate să-l facă foarte fericit.

Acestea sunt puține ideile pe care le poate avea pentru a face vânătoare pentru cele mai bune cadouri pentru barbati mai putin stresante. Face unele de cercetare și să profite de Internet de astăzi. Fie imaginativă și cred că întotdeauna de cât de mult poate să-l facă fericit cu darul tau. Da, cadouri pentru barbati sunt greu de gasit, dar trebuie doar să se gândească la cel mai bun mod de a face sa zambeasca.

Deci, asigurați-vă că ați pus o inimă în ceea ce da omului tău. Face lumină și simplu. Întotdeauna amintiți-vă că oamenii place să vină puternic. Da, ei au prea o parte sensibila, dar să le arăta la tine în felul lor. Doar amintiți-vă că darul nu ar trebui să fie supra-sentimental.

Admin · 614 vizualizari · Scrieti un comentariu